GestaltNu

GestaltNu


Jeroen Siep

Ademwerk-Rotterdam

Hoe cliché kan je beginnen maar toch wat ik jou kan leren kan je leven veranderen.

Terugkijkend zie ik in wat ik mezelf allemaal heb aangedaan en hoe moeilijk ik het mezelf en de ander heb gemaakt. Ik heb een pad belopen van het niet begrepen worden, haat naar de hele wereld en dit onderdrukken met drank en pillen. Na tenslotte nog een burn out heb ik de weg teruggevonden naar liefde voor en acceptatie van mezelf!

Een van de belangrijkste lessen die ik geleerd heb is bewust te worden van mijn gedachten, dat geluk van binnenuit komt en dat je altijd een keuze hebt. Door hier bewust van te worden is mijn leven veranderd. Mede hierdoor geloof in nu in mezelf.Ik sta vol in mijn kracht en kan daardoor contact aangaan met mezelf en de ander.

Ik zie nu in dat gelukkig zijn een keuze is die ik zelf maak en dat het een manier van leven is. Hierdoor heb ik leren omgaan met mijn ziek zijn en mijn oude wonden kunnen omzetten in wijsheden waar ik anderen weer mee op weg help.

Uit mijn ervaringen en opleidingen/ trainingen heb ik effectieve werkvormen gedestilleerd. Deze helpen je in te zien dat ook jouw leven anders kan en dat je zelf de keuze kan maken om gelukkig te worden.

Door goed voor mezelf te zorgen help ik nu anderen en doe ik waar ik van hou!

Je bent van harte welkom.

Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen!

Afspraak maken
close slider