In een groep

Even weg uit de hectiek, rust in de chaos!
Leven in het nu, eerlijk naar jezelf zijn en lichaam & geest in balans

 

Herken je dit misschien?

Bang om iets te missen

Ben je bang om iets te missen en wil je loskomen van het belang dat je hecht aan wat de buitenwereld over je denkt?

Verslaafd aan gedachten

Ben je continu bezig met je gedachten met iets waar je daadwerkelijk niet bent (verleden/toekomst) en wil je de rust weer in jezelf vinden?

lichamelijke klachten

Ben je vervreemd van je lichaam en wil je hiermee weer in contact komen zodat je de energie weer voelt stromen!

Heb je het gevoel dat er meer is in je leven?

En je weet niet waar je moet beginnen?

Kruispunt in je leven

Sta je voor lastige keuzes in het leven en heb je onvoldoende zelfvertrouwen om te bepalen wat je wilt?

Moeite met grenzen aangeven

Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven en wil je hier beter mee leren omgaan?

Welkom in de groep.

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je iets mist in je leven maar je weet niet precies wat? Hier in de groep gaan we precies dat onderzoeken zodat we weer in contact komen met wat we zijn vergeten, maar waar we oh zo naar verlangen.

Jezelf ervaren in een groep is een krachtig middel tot groei. Een groep is als het ware een soort minimaatschappij. Een veilige plek waar ruimte is om te werken met de issues die op dat moment bij jou spelen en te oefenen hoe het ook anders kan. Door jezelf en je gedrag te spiegelen aan anderen en door de onderlinge interactie ontstaat herkenning en verbinding. Hierdoor leer je jezelf beter kennen. De mooie kanten, maar ook de minder mooie zoals het gedrag dat jou belemmert jezelf te zijn. Je leert omgaan met je gevoelens, gedachten, verlangens en grenzen en durft steeds meer jezelf te zijn en te laten zien.

Een mix van: Gestalttherapie/coaching, mindfulness, meditatie, pilates/yoga, ademwerk, …

Leren luister naar het fluisteren van je lijf zodat het niet hoeft te schreeuwen

Wat ga je leren/ervaren

 • Geluk in jezelf te vinden
 • Waarnemen en echt te luisteren naar lichaam, emoties, gevoel en intuïtie
 • Open te staan voor jezelf en de ander
 • Bewust te worden van je eigen sabotage
 • Een positieve mindset
 • Denken en voelen in balans te brengen
 • Bewustwording
 • Omgaan met je eigen emoties
 • Vertragen voor meer rust
 • Te spiegelen
 • Omgaan met je lichaam

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht dat wat we doen en meemaken niet ons geluk bepaalt
 • Meer in contact zijn met je emoties en je gevoel
 • Het leven en relaties echt aangaan
 • Nieuwe energie en liefde in je leven
 • Meer richting en structuur in je leven
 • De wereld zien zoals die is
 • Leven in het nu
 • Onverwerkte zaken afronden
 • Je gaat je eigen patronen doorzien
 • Inzicht wat van jou is en wat van de ander is
 • In contact met lichaam en geest

Gelukkig zijn is een manier van leven

Hoe gaan we het doen?

 

We komen 10 keer bij elkaar met een vaste groep (maximaal 8 mensen) zodat we samen een plek kunnen creëren waar je jezelf veilig en vertrouwd voelt . Ruim twee uur, zetten we samen de stap naar een beter gevoel over onszelf. De focus ligt daarbij op rust  vinden in onszelf. Dit doen we doen door je denken en voelen in balans te brengen, zodat jezelf kan onderzoeken waar je op dat moment naar verlangt. Door de weerspiegeling van de groep en met de hulp van mij ga je onbewuste zaken makkelijker herkennen! Door met je onverwerkte emoties aan de slag te gaan wordt je proces in werking gezet om je eigen gevoel van geluk terug te vinden. In de bijeenkomsten richten we ons op elkaars ervaringen die we steeds bewuster gaan waarnemen. We beginnen altijd met pilates/yoga, meditatie, ademwerk zodat we leren vertragen en los komen van onze gedachtes en verder kunnen werken  met de essentie van de groep.

Ik werk zorgvuldig op een optimistische, eigenwijze en directe manier waarbij ik gebruik maak van verschillende werkvormen waaronder Gestalttherapie. Dit is een ervaringsgerichte en dynamische vorm van psychotherapie waarbij de mens in zijn geheel centraal staat. Andere kernwaarden van deze therapie zijn dat ieder mens goed is zoals die is en leven in het ‘nu’ (mindfulness). Door bewust te worden van oude gedachtepatronen en het veranderen van onze mindset worden we bewust van dat we onze gedachten niet zijn (Zen) en elk moment een keuze hebben.

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Werkvormen

 • Gestalttherapie
 • Coaching
 • Mindfulness/Meditatie/Mindset
 • Lessen uit de Tao Te Ching, Zen en Yoga
 • Ademwerk
 • Schaduwwerk
 • Stemwerk
 • Reichiaans lichaamswerk
 • Transactionele analyse
 • Voice dialogue
 • Psychodrama
 • Film en muziek
 • Lessen uit en in de natuur
 • Familieopstellingen
 • Pilates/Yoga oefeningen

Als je al eerder iets gedaan hebt bij Gestalt Nu kan je jezelf direct aanmelden. Als je nieuw bent bij Gestalt Nu gaan we vooraf in gesprek zodat we samen kunnen kijken of de bewustwordingsgroep op dit moment bij je past. Als je een appje stuurt dan neem ik contact met je op of plan je eigen intake gesprek in hieronder.

PRAKTISCH

Info Bewustwordingsgroep

Tijd: 18.00 uur tot +- 21.00 uur

Wanneer: Nader overleg

Locatie: Noordmolenwerf 3 3011 AK Rotterdam​​

Neem hier contact op voor inschrijvijng of eventuele vragen

We beantwoorden graag al je vragen.

info@gestaltnu.nl
06-44 00 88 80
Stuur een app
Of vul het contactformulier in!

‘Absoluut waardevol. De inzichten en kennis die ik hier tot nu heb mogen opdoen, hebben zich gevormd tot handvaten die ik op een dagelijkse basis gebruik. Ik loop nu bijna een jaar bij Jeroen en ik blijf nog altijd elke keer iets nieuws leren.

Waar ik bij de reguliere GGZ niet op mijn plek was, heb ik uiteindelijk Jeroen gevonden en was ik vanaf dag 1 op mijn plek en ik zou nog steeds nergens anders liever willen zitten. Naast dat Jeroen zelf een zeer positief persoon is met een buitengewone mooie energie om zich heen, is zijn manier van coachen erg verfrissend en verademend geweest.

Zijn coaching bevat de juiste, kritische vragen met bijbehorende eyeopening oefeningen, mindfulness en meditatie, en last but not least een vleugje humor.

Jeroen heeft bij mij zo’n grote rol gespeeld in hoe ver ik tot nu toe ben gekomen waar ik hem heel erg dankbaar voor ben en ik kan zijn coaching oprecht alleen maar aanraden.’

Anna

 

‘Simpelweg, in één adem:
To-the-point coaching! Doeltreffend. Kan niet anders zeggen.

Uitgebreider:
Ik kan hier geen precieze review geven zonder heel persoonlijk te worden, en dat wil ik liever niet online (persoonlijk worden bedoel ik), dus excuseer de minder-precieze en dus iets-‘zweverige’ tekst.
In werkelijkheid is coaching van Jeroen juist niet zweverig: hij zette mij eigenlijk tijdens het eerste gesprek al met beide benen op de grond (met humor, met begrip, met kennis over mindfulness/integreren van gevoelens en gedachten) maar zorgde ook voor een zachte landing.

Ik hoefde dus geen uren naast Jeroen te zitten en mijn verhaal te doen voordat ik het idee had dat hij mij iets ‘teruggaf’ waar ik mee vooruit kon.
Hij ging op een energieke, maar geduldig en respectvolle manier met me in gesprek: door scherp te zijn op mijn woorden kon hij me wijzen op mijn (gefantaseerde) belemmeringen waardoor ik niet ‘verder’ kwam. Confronterend, natuurlijk, maar juist de reden dat ik coaching zocht ook.

Dus nogmaals, mijn review, simpelweg, in één adem: To-the-point coaching! Doeltreffend. Dank je wel, Jeroen.’

Miranda

 

”Doordat ik geregeld vast kwam te zitten in mijn bovenlijf en daardoor ook zwaarder ademde kwam ik bij Jeroen voor ademwerk. Jeroen heeft een aangenaam doortastende manier om erachter te komen wat je blokkeert of belemmert. Ben erg blij met de sessies en oefeningen, waardoor ik nu weer letterlijk opgeluchter ben.’

Timo

 

”De eerste keer dat ik naar Jeroen ging was ik toch wel nerveus. Een vreemde man, waar ik hulp aan gevraagd had, hoe zou het gesprek gaan? Ik had zijn website gezien en dat sprak me erg aan. Vooral zijn enthousiasme en positiviteit in zijn verhaal. Toen ik bij Jeroen binnen kwam, voelde het gelijk goed. Ik had een burn out en de fijne gesprekken met hem hebben me echt heel erg geholpen. Het feit dat hij zichzelf ook kwetsbaar opstelde, zijn eigen verhaal en ervaring wilde delen en mij daarmee ook liet zien dat het anders kan, handvatten kon geven om het voor jezelf minder zwaar te maken, heeft me enorm geholpen. Heel laagdrempelig en jezelf kunnen en mogen zijn! Een mooi mens! Ik gun het iedereen om Jeroen zijn wijsheid, en positiviteit te mogen ervaren en mee te nemen in zijn eigen zoektocht naar de betere versie had jezelf! Dankjewel voor alles Jeroen!’

Jolanda

 

”Woorden tekort.. en dat bij mij..
Ik heb mezelf mogen laten zien, ik werd ECHT gezien, en daardoor heb ik ongelooflijk kunnen groeien. Puzzelstukjes kwamen bij elkaar, patronen die ik wel kende maar moeilijk kon veranderen kwamen naar boven en werden gezien, waardoor ik kon kiezen voor ander gedrag. En wat heeft me dat ongelooflijk veel gebracht. Jeroen weet vanaf het allereerste tot het allerlaatste moment een veilige omgeving te creëren, verbinding te maken en echte aandacht voor je te hebben. En misschien nog belangrijker: hij weet je in beweging te brengen!
Wat ik heb beleefd en ervaren is zo mooi.. en dat gun ik iedereen! Ik ben weer AAN gegaan, gaan stralen, in mezelf gaan geloven. Nogmaals super veel dank Jeroen!’

Marieke

 

”Ik kom nu een paar maandjes op gesprek bij Jeroen. Naast de talloze kwaliteiten en vaardigheden die Jeroen bezit, sprak mij op de website zijn directheid aan (wat ik teruglas in de recensies). Iets dat ik nodig heb, iemand die mij liefdevol kan confronteren als het moet. Dit heb ik geweten haha. Jeroen zet mij elke sessie weer met beiden benen op de grond en loop ik weer de deur uit met iets waar ik niet omheen kan 🙂 de gesprekken met Jeroen helpen mij tot ACTIE te komen. Om nu echt mezelf op nummer 1 te zetten en te gaan handelen naar dat wat ik nodig heb. Jeroen heeft mij geleerd dat voor mijzelf zorgen niet egoïstisch is en dat ik ook nooit iedereen te vriend kan houden, dit is oke. Want de belangrijkste vriend heb ik teruggevonden, mezelf. Door iets wat ik heel moeilijk vond; mezelf SERIEUS nemen. Jeroen is altijd in voor een geintje tussendoor en zoekt lekker de grenzen op, maar zeker altijd met een liefdevol oog voor de ander. Met de creativiteit van Jeroen is geen enkel gesprek hetzelfde.
Ik kijk uit naar de gesprekken die nog volgen, om nog meer in contact te komen met met mezelf, waarin ik mijn behoeften, verlangen en grenzen nog beter kan gaan verhouden tot de wereld. Oja, en waarin ik alle versies van mezelf nog serieuzer mag gaan nemen :)’

Laila

‘Jeroen daagt me uit naar mezelf te kijken en houdt me op een respectvolle manier een spiegel voor tot we de kern weten te raken. Van daaruit komt een mooi en helend proces op gang’

Karen

‘ Gelul! Met een grote glimlach kijkt Jeroen je dan aan, want daar ga je weer met redenaties vanuit je vanuit je hoofd met onzin argumenten die je ooit bedacht hebt omdat het voor je werkte. Maarja das nu voorbij, tenminste wil je dat echt? Want als je bij Jeroen komt zal hij je laten zien dat je oude coping mechanismen vaak niet meer houdbaar zijn en dat terug naar je gevoel gaan de enige weg is. Vaak weet je in het begin niet eens wat er gevoelsmatig in je afspeelt en daar leidt Jeroen je weer naar terug. Jeroen daagt je uit om te kijken naar jezelf, naar de mooie en de donkere zijden van je zijn. Wie ben ik nu eigenlijk werkelijk en waarom doe ik wat ik doe en hoe kan ik dat anders gaan doen als de mens die ik werkelijk eigenlijk ben. Daarbij moet je vaak vastomlijnde ideeën over jezelf los laten of accepteren. Dit is geen makkelijke weg, maar wel de enige. Deze weg zit vol met scherpe en confronterende vragen en oefeningen, maar ook hele mooie simpele oefeningen. Jeroen handelt altijd met de bedoeling de zachtheid weer voor jezelf terug te vinden, echter voor mooie praatjes moet je niet komen bij Jeroen, want jij wilt toch veranderen nou dat gaan we doen maar jij moet wel willen.’

Saskia

 

”Het duurde bij mij even voordat ik de moed had verzameld om hulp te zoeken bij steeds terugkerende pijnpunten in mijn leven. Ergens voelde het als falen. Jeroen nam dit gevoel tijdens mijn telefonische intake meteen weg. Hij is een superfijne coach die echt de tijd voor je neemt. Hij kijkt goed naar wat wel en niet bij je past waardoor ik snel voelde dat we in de juiste richting gingen.
Door zijn eigen openhartigheid maakte hij het me erg makkelijk om mijn façade neer te laten en in alle eerlijkheid naar mezelf te kijken. Tijdens mijn proces stond Jeroen naast mij en dat voelde erg veilig en fijn. Jeroen is een inspirerend en liefdevol mens, hij heeft me enorm op weg geholpen de regie over mijn leven terug te krijgen en daar ben ik hem erg dankbaar voor!’

Andrea

‘Op 16 december heb ik een workshop gevolgd op de open dag van Gestalt Nu. De training was een verdieping voor het kennen van mezelf en heeft me in korte tijd vele inzichten gegeven. Jeroen is een vrolijke en positief ingestelde trainer met een doortastende wijze van begeleiden. Heel waardevol!’

Esther

 

”Ben ruim 2 jaar geleden met Jeroen in contact gekomen. Op nagenoeg alle vlakken is mijn leven verbeterd en Jeroen heeft daar een grote rol in gespeeld. De manier waarop Jeroen coacht is ontzettend prettig en ben hem dan ook bijzonder dankbaar voor alle hulp. Dankjewel Jeroen, je bent een fantastische coach!’

Larson

‘Een tijd geleden de training Ik besta gedaan, een weekend waarin verschillende onderdelen zich afwisselen. Het fijne was dat ik in heb leren zien wat mijn potentieel is. Dit werd op een hele speelse en prettige manier gedaan, enorm verfrissend. Het is een training die je niet wilt missen!’

Nadine

 

‘ Op 20 januari een workshop gevolgd bij Jeroen. Jeroen bood een veilige en prettige omgeving waarin je meteen thuis voelde en het goed voelde om mijn verhaal te doen. Bedankt Jeroen!’

Evelyne

Contact info

Spiegelnisserkade 184, 3031 VM Rotterdam

 info@gestaltnu.nl

06-44 00 88 80

Of stuur een app

Contact formulier

Kvk nr. 63 27 38 88

Btw nr. NL002015414B56

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Volg ons op social media

facebook logo Gestal Nu facebook logo Gestal Nu

Nieuwsbrief ontvangen?

Afspraak maken
close slider

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.